Voetbalstages

Voetbalstages

Visie 

Wij organiseren een voetbalkamp, voor getalenteerde en gemotiveerde spelertjes die betere voetballers willen worden. Door het geven van toptrainingen, willen we toppers maken van degene die hun top willen bereiken. 

Nathan Vossen was in het verleden verschillende jaren jeugdtrainer van STVV (U11 tot en met U19) en verzorgde daar ook de techniektrainingen. In een ver verleden begon hij zijn trainerscarriere bij de gewestelijke duiveltjes om zo via het provinciaal voetbal steeds hogerop actief te zijn. Naast UEFA A Elite Youth volgde hij tal van andere opleidingen en richtte hij samen met Roel Vandereycken 1v1 domination op.
Tessa Lambie trainde in het verleden al verschillende leeftijden en niveau's binnen de onderbouw, van gewestelijk tot Elite A.  Zij beschikt over zowel diploma's binnen het veld als zaalvoetbal en was zelf actief als voetbalster op het hoogste niveau. Op dit moment speelt zij 1ste nationaal bij DV Tongeren en is ze techniektrainer bij de interprovinciale clubs Bilzen en Tongeren.

Spelers geboren vanaf 2012 tot en met 2004 zijn welkom.

Wat doen we
 
Het primaire doel van onze kampen is de spelertjes op een aangename en leerrijke manier individueel sterker te maken. Via de visie van 1v1 domination maken we spelertjes baas over de bal en de tegenstander. Dit doen we door naast balgevoel en snel voetenwerk de spelertjes allerlei technieken aan te leren om het 1v1 duel te beheersen. 
Hiernaast voorzien wij ook een kennismaking met andere belangrijke vaardigheden van een voetballer zoals snelheid, coördinatie, kracht en lenigheid. Alles verloopt in een ontspannen en aangename sfeer. Ook zullen we ieder kamp een halve dag gaan zwemmen. Kortom een voldoende afwisseling tussen in- en ontspanning.

Info 

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij voetbalkampen, voor gemotiveerde spelertjes die betere voetballers willen worden. Door het geven van toptrainingen, willen we toppers maken van degene die hun top willen bereikenNa het ontvangen van je online inschrijving zullen we je een mail sturen met de verdere informatie.

Deze voetbalkampen zijn bedoeld voor spelertjes van U6 tot en met U15 en gaan door op het kunstgrasveld van het modern voetbalcomplex in Bilzen. Wij organiseren zowel 3- als 4-daagse kampen, hangt af van kamp tot kamp. Bij 4-daagse kampen, geven we de spelertjes op woensdag een dagje rust. Vanzelfsprekend hebben de oefenvormen een positieve invloed op lichaams- en balbeheersing van elke speler.
Dagindeling
 
De eerste dag aanwezig zijn om 9.10u, 
de overige dagen om 9.20u.
 
9.30 u - 10.45u training 1
10.45 u - 11.00u drankpauze
11.00 u - 12.00u training 2
12.00 u - 12.45u eetpauze
12.45 u - 13.30u fun activiteit
13.30 u - 14.45u training 3
14.45 u - 15.00u drankpauze
15.00 u - 15.45u training 4
 
Spelertjes kunnen om 16u worden opgehaald.
De indeling van de groepen gebeurt zo homogeen mogelijk op basis van niveau en leeftijd.
Aankomend voetbalkamp:
 
Grote vakantie: maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 juli 2017 (week 30).
 
Datums voor de andere kampen in 2017 en 2018 volgen binnenkort!
Lesgeld
 
De prijs voor vier dagen voetbalkamp bedraagt € 90,-.

Deelname voor kampen van 3 dagen kost € 70,-
 
Dit is exclusief ons verplicht kledingpakket.
 
Bij de inschrijving van een tweede kind en ieder volgend kind van een zelfde gezin krijgt men € 10,- korting.
  
Je kledingpakket, bal en drinkbus zal je de eerste dag in de kleedkamer ontvangen. 
Verplichtte kleding die ook kan gebruikt worden op onze kampen. Let wel op dat je voor de techniektraining een andere bal nodig hebt dan onze kampen.
INFO Kleding
Bij annulering van de inschrijving later dan vier weken voor de aanvang van het kamp zal er 75% van het inschrijfgeld worden teruggestort.

Bij annulering van de inschrijving later dan twee weken voor de aanvang van het kamp zal er 50% van het inschrijfgeld worden teruggestort.

Bij annulering van de inschrijving later dan drie dagen voor de aanvang van het kamp zal het inschrijfgeld niet worden teruggestort.

Bedrukte kleding wordt sowieso betaalt en geleverd, het is niet mogelijk deze in te ruilen.

Afwezige dagen minstens een week op voorhand doorgeven geven recht op een korting van € 20,- / dag.

Afwezige dagen later doorgegeven geven recht op een korting van € 10,- / dag.

Inschrijving

Na registratie ontvangt u alle informatie voor de financiële afhandeling en verdere instructies.

Voetbalstage inschrijving

Zomerkamp
Share by: